Wij hebben alles al toch? Fijne feestdagen!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Het jaar zit er weer bijna op. Sow, wat vliegt de tijd he?
Vaak zo vlug dat je de tijd niet neemt om terug te blikken op alles wat je hebt weten te realiseren. Zonde!

Af en toe is het belangrijk om even stil te staan bij je successen en vooral te denken aan ‘waar’ je het allemaal voor doet! Wat is jouw waarom? Waar kom jij elke dag je bed voor uit? Ik ben benieuwd hoe jij terug kijkt op afgelopen jaar!

Persoonlijk heb ik een heel mooi jaar beleefd. Met nieuwe initiatieven, toffe projecten en heel veel plezier. Met ups en downs. Maar vooral veel ups! ­čśë Die ups heb ik te danken aan de mensen om mij heen, de mensen met wie ik samenwerk. Daarvoor dank ik jullie hartelijk! Trots ben ik dan ook op alles wat ik (samen met jullie) heb bereikt!

En waarom ik het allemaal doe? Om je te helpen een succes te maken van jouw business! Omdat ik het fijn vind anderen te helpen. En natuurlijk voor mijn gezin. Want dat is uiteindelijk toch het allermooiste. ­čÖé

Over gezin gesproken… De jeugd heeft onze toekomst zeggen ze wel eens. Maar helaas is dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom dit jaar geen eindejaarsgeschenk (wij hebben toch alles al, of niet soms?), maar een donatie aan Stichting KiKa. Want iemand anders gelukkig maken, maakt ook ons net dat beetje gelukkiger. Toch?

Ik wens jou en je familie hele fijne feestdagen en een schitterend 2017!

En nu! Hup, kruip achter die computer uit. Denk even terug aan jouw mooie momenten, deel ze en geniet!

Cyriel Hendrix

Cyriel Hendrix

Cyriel Hendrix

Ik ben Cyriel Hendrix, marketing adviseur met een brede ondernemersscope. Als eigenaar van Hendrix & Co help ik ondernemers om zichzelf en hun producten en diensten beter in de markt te zetten en daarmee businessgroei te realiseren. Hierbij deel ik graag mijn kennis vanuit eigen ervaring.

Training, advies en een 1-op-1 marketing programma voor ondernemers om businessgroei te realiseren.

Vond je mijn blog interessant? Deel hem!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Comments are closed for this article!