Wie is U wordt Hendrix & Co

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Sometimes it’s time for a change!

Vanaf 1 september zal Wie is U verder gaan onder de naam Hendrix & Co. De naamsverandering is de laatste stap in de vernieuwingen die afgelopen jaar in gang zijn gezet. Een nieuwe naam die perfect past in de ambities en bij de reputatie in de markt die ik verder wil uitbouwen.

Alleen de naam verandert
De naamswijziging is puur statutair. Dit houdt in dat alleen de naam verandert en verder niks. Je kunt blijven rekenen op mijn vertrouwde dienstverlening. Het enige waar je het aan zult merken is dat er dus geen Wie is U maar Hendrix & Co als naam in mijn correspondentie staat, ook het e-mailadres (mail@hendrixenco.nl) en de naam van de website (www.hendrixenco.nl) worden uiteraard omgezet. De administratieve gegevens zoals bankgegevens, KVK nummer en BTW nummer blijven hetzelfde. Let er alleen op dat je mijn bedrijfsnaam ook tijdig verandert in jouw administratie.

Waarom deze wijziging?
Je zult je wellicht afvragen waarom deze wijziging plaatsvindt. Toen ik ruim 4 jaar geleden begon met Wie is U is de naam ontstaan als knipoog naar ‘Wie ben jij? Wat doe jij?’ Meestal de eerste vraag die ondernemers elkaar stellen. Ik was van mening dat een onderscheidende naam kon bijdragen aan succesvol ondernemerschap. Het voornaamste, is echter gebleken, is het contact op persoonlijk vlak. Ik werk samen met ondernemers, omdat ze mij persoonlijk willen inzetten. Deze nieuwe naam past bij de filosofie van persoonlijk samenwerken en met een team van specialisten om mij heen. Bovendien communiceert het ook nog eens duidelijk. Dat laatste is eigenlijk ook wel erg makkelijk!

Uitgangspunten
De belangrijkste uitgangspunten waar Hendrix & Co voor staat:

Persoonlijk
Om te bouwen aan een duurzame relatie is het belangrijk elkaar écht te kennen. Persoonlijk contact is essentieel om dicht bij de klant te staan en samen te werken aan een optimaal resultaat.

Samenwerken
Werken in een team leidt tot een slimmer en beter resultaat. Door samen te werken met een team van specialisten, in diverse disciplines, benutten we elkaars unieke kwaliteiten.

Kwaliteit
Een goed advies heeft kwaliteit, wanneer het voorziet in de behoefte van de klant en een oplossing biedt voor zijn probleem. Kwaliteit leveren betekent kwaliteit uitstralen en je inzetten voor maximale klanttevredenheid. Ik daag mezelf uit om te excelleren, zodat klanten loyaal zijn en mij aanbevelen.

Doelgericht
Streven naar effectiviteit en efficiency door samen met de klant snel maar nauwkeurig de problemen in kaart te brengen, te analyseren en om te zetten naar concrete actiepunten. Hierdoor weten wij precies wat we willen bereiken en kunnen we stappen nemen die ons nader tot dit doel brengen. We pakken geen zaken aan die niks te maken hebben met onze doelstelling.

Met deze nieuwe bedrijfsnaam kijk ik dan ook vol vertrouwen uit naar de toekomst.
Natuurlijk blijf ik me net zo hard inzetten voor mijn klanten. Ik hoop dat ik ook op jouw vertrouwen mag blijven rekenen. Mocht je willen reageren of vragen hebben over de naamsverandering?

Neemt u dan gerust contact met mij op.

Cyriel Hendrix

Cyriel Hendrix

Ik ben Cyriel Hendrix, marketing adviseur met een brede ondernemersscope. Als eigenaar van Hendrix & Co help ik ondernemers om zichzelf en hun producten en diensten beter in de markt te zetten en daarmee businessgroei te realiseren. Hierbij deel ik graag mijn kennis vanuit eigen ervaring.

Training, advies en een 1-op-1 marketing programma voor ondernemers om businessgroei te realiseren.

Vond je mijn blog interessant? Deel hem!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Comments are closed for this article!