Team

Ik werk zelfstandig, maar niet alleen

Daarom werkt Hendrix & Co met een professioneel team van zelfstandig specialisten.
Wij stellen ons graag aan je voor.

Cyriel Hendrix

MARKETING ADVISEUR EN PROJECTMANAGER

Als eigenaar van Hendrix & Co help ik ondernemers om zichzelf en hun producten en diensten beter in de markt te zetten en daarmee businessgroei te realiseren. Ondernemers waarbij ik het verschil kan maken. Op basis van een heldere marketingstrategie en persoonlijke begeleiding bij de uitvoering.

Muriel Snijders

VORMGEEFSTER EN WEBSITE ONTWIKKELAAR

Het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen, is één van haar sterke punten. Streeft zowel visuele expressie als creativiteit na in de presentatie van tekst en afbeeldingen. Dit kan zowel digitaal als handgemaakt zijn. Als professioneel website ontwikkelaar zorgt zij voor zoekmachine vriendelijke websites die onderscheidend zijn.

Margot Wagenaar

COMMUNICATIE SPECIALIST

Biedt ondernemers advies en de helpende hand bij marketing activiteiten, van concept tot planning en uitvoering. Gespecialiseerd in het schrijven van teksten en de organisatie van relatie-evenementen.

Anja Dassen

COMMUNICATIE SPECIALIST

Adviseert en ondersteund organisaties op het gebied van kantoorvraagstukken. Van sales, marketing en social media tot secretariaatswerk, administratie en personeelszaken. Gespecialiseerd in social media beheer en klantencontact.

Ruud Ruijl

MERKSTRATEEG

Als merkstrateeg gespecialiseerd in het bepalen en ontwikkelen van de juiste marketing- en communicatiestrategie en de vertaling naar een creatief communicatieconcept.

Sonny Sieben

ONLINE MARKETEER

Specialist in online strategie, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Emailmarketing.