Projecten waar je blij van wordt!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Heb jij ook het gevoel dat de markt weer is aangetrokken de laatste tijd? Nou, ik wel!
Zo ben ik zelf druk geweest met een aantal toffe projecten voor diverse ondernemers. Van voetbalschool tot wellnesscenter, van workshop tot volledige herpositionering en marketingstrategie.

Lees hieronder waar ik de afgelopen maanden zoal mee bezig ben (geweest):

De Voetbalschool
Een interactieve workshop over hoe je met inzet van marketing zakelijk succesvol kunt zijn. Op basis van theoretische inzichten, praktisch aan de slag met de eigenaar en een tiental franchisenemers.

Maacwerk
Vanwege de behoefte om de dienstverlening scherper neer te zetten en een betere zichtbaarheid te creëren, is een heldere marketingstrategie opgezet. Resulterend in een praktisch actieplan waarvan de implementatie in volle gang is.

Metis Notarissen
Notaris een stoffig vak? Echt niet! Afgelopen jaar is een transformatie ingezet met het creëren van een duidelijk imago. De afgelopen periode heeft dit geresulteerd in een nieuwe website, een uitgekiende communicatieplanning en dito middelen. Waarbij ik als projectleider zorg voor de uitvoering.

Safety Nudge
In een persoonlijk strategietraject is de identiteit van de organisatie vertaald naar een duidelijk imago en een heldere propositie. Resulterend in een praktisch toepasbaar actieplan waarvan de implementatie in volle gang is.

Eurocarbon
Op basis van een concreet stappenplan is de strategie voor de komende jaren in kaart gebracht. Waarmee Eurocarbon beschikt over een uniforme uitstraling en een duidelijk boodschap, welke de basis vormen voor alle mogelijke communicatie-uitingen. Met een goed doortimmerd actieplan is vervolgens de basis gelegd voor onderscheidende communicatie en een intelligente mediaplanning.

Top-Alivio
Als je iemand bent hoef je niks te lijken. Met dit motto is op basis van een klanttevredenheidsonderzoek een volledig herpositioneringstraject ingezet. Van strategie die resulteert in een volledig nieuwe huisstijl, website en aanbod. Deze transitie is in volle gang, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de projectbegeleiding.

Henk van Leeuwen Timmerwerken
Al jaren verzorg ik de marketing en communicatieactiviteiten voor deze organisatie. Ook voor dit jaar hebben we samen weer een uitgekiend communicatieplan opgesteld, waarbij ik de uitvoering verzorg.

Adriaans Lingerie & Bodywear
Spannend hoor, lingerie! 😉 Daarbij is het vooral zaak om onderscheidend te zijn en te blijven. Daarom hebben we unieke onderscheidende waarden ontwikkeld die we met behulp van een uitgekiend communicatieplan en bijbehorende middelen communiceren.

Bourgondisch Limburg / Limburgs Geschenk
Niets zo heerlijk als genieten van producten uit de eigen streek. De behoefte was dan ook om deze unieke streekproducten meer aandacht te schenken en beter te vermarkten. In dit kader is een marketingstrategie ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat deze streekproducten de komende jaren gretig aftrek vinden.

Sprankle / DrinQ
Sprankle stimuleert, met behulp van waterkoelers aangesloten op de waterleiding, het drinken van kraanwater. Het doel van het merk DrinQ is om de particuliere markt aan te boren. Op basis van de huidige activiteiten is een strategisch advies uitgewerkt dat moet resulteren in meer bekendheid én afname van de producten. De komende periode staat in het teken van het verbeteren en ontwikkelen van de communicatiemiddelen.

Wil je ook eens jouw organisatie en marketingactiviteiten tegen het licht houden?
Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak!

Cyriel Hendrix

Cyriel Hendrix

Ik ben Cyriel Hendrix, marketing adviseur met een brede ondernemersscope. Als eigenaar van Hendrix & Co help ik ondernemers om zichzelf en hun producten en diensten beter in de markt te zetten en daarmee businessgroei te realiseren. Hierbij deel ik graag mijn kennis vanuit eigen ervaring.

Training, advies en een 1-op-1 marketing programma voor ondernemers om businessgroei te realiseren.

Vond je mijn blog interessant? Deel hem!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Comments are closed for this article!