Ik ben Cyriel Hendrix, marketing adviseur met een brede ondernemersscope

Over Hendrix & Co

Ik ben Cyriel Hendrix, marketing adviseur met een brede ondernemersscope. Als eigenaar van Hendrix & Co help ik ondernemers om zichzelf en hun producten en diensten beter in de markt te zetten en daarmee businessgroei te realiseren. Hierbij deel ik graag mijn kennis vanuit eigen ervaring. Na enkele jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt in de communicatiebranche, kwam ik tot de conclusie dat mijn kijk op zaken afwijkt. Ik ben op zoek naar een persoonlijke relatie met een ondernemer. Een relatie die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en openheid. Het geeft mij energie om jou als ondernemer te kunnen helpen met het bereiken van jouw doelen. Ik geniet van de momenten waarop mijn inzichten bij jou zorgen voor nieuwe kansen. Dat is mijn drijfveer, dat is waar ik blij van word.

Als ondernemer weet ik namelijk precies waar jij mee worstelt. Met passie en overgave ben je dagelijks bezig met je bedrijf, maar je komt er achter dat niet al je effort wordt omgezet in effectiviteit (lees winst!). Je stagneert met je bedrijf en weet niet hoe je verdere groei kunt realiseren, je marketing anders moet aanpakken en jouw doelgroep beter kunt bereiken. Je neigt al snel naar de grote marketingbureaus, maar je voelt je daar niet helemaal prettig bij. Je werkt liever 1-op-1 met iemand die oprecht met je meedenkt. Ik ben van mening dat ik mij objectief en zonder belangen, moet kunnen verdiepen in jouw situatie, alleen zo kan ik tot een oprecht advies te komen en de hulp bieden die nodig is.

Ik ben Cyriel Hendrix, marketing adviseur met een brede ondernemersscope
Ik help ondernemers om zichzelf en hun producten en diensten beter in de markt te zetten
Doordat het medialandschap het laatste decennia zo veranderde, merkte ik dat de focus van ondernemers versplinterde. Ze schieten met hagel en behalen daardoor vaak te weinig rendement uit hun marketingactiviteiten. Dat kan anders, beter. Ik help jou om je focus terug te brengen, je bedrijf beter in de markt te zetten en je marketingactiviteiten op orde te brengen. Door het slim inzetten van de juiste marketingmiddelen, realiseer ik niet alleen meer groei maar vaak ook een kostenbesparing. Ik werk vooral aan het onderscheidend vermogen en de zichtbaarheid om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen je ideale klant. Als echte Limburger hou ik van het bourgondische leven, maar ik weet ook van aanpakken. Vanuit mijn achtergrond ken ik het Limburgse medialandschap als geen ander, waardoor ik voor jou precies de juiste strategie weet op te zetten en om te zetten naar concrete actiepunten. Ik werk graag met ondernemers uit het zuiden des lands. Ondernemers die het waard vinden in hun bedrijf te investeren en open staan voor verandering. Iemand die denkt in kansen in plaats van bedreigingen.

De belangrijkste uitgangspunten:

Persoonlijk

Om te bouwen aan een duurzame relatie is het belangrijk elkaar écht te kennen. Persoonlijk contact is essentieel om dicht bij de klant te staan en samen te werken aan een optimaal resultaat.

Samenwerken

Werken in een team leidt tot een slimmer en beter resultaat. Door samen te werken met een team van specialisten, in diverse disciplines, benutten we elkaars unieke kwaliteiten.

Kwaliteit

Een goed advies heeft kwaliteit, wanneer het voorziet in de behoefte van de klant en een oplossing biedt voor zijn probleem. Kwaliteit leveren betekent kwaliteit uitstralen en je inzetten voor maximale klanttevredenheid. Ik daag mezelf uit om te excelleren, zodat klanten loyaal zijn en mij aanbevelen.

Doelgericht

Streven naar effectiviteit en efficiency door samen met de klant snel maar nauwkeurig de problemen in kaart te brengen, te analyseren en om te zetten naar concrete actiepunten. Hierdoor weten wij precies wat we willen bereiken en kunnen we stappen nemen die ons nader tot dit doel brengen. We pakken geen zaken aan die niks te maken hebben met onze doelstelling.