Team

none

TEAM

Ik werk zelfstandig, maar niet alleen, daarom werkt Hendrix & Co met een professioneel team van zelfstandig specialisten.

Wij stellen ons graag aan je voor:

Cyriel Hendrix – Marketing adviseur en projectmanager

Als eigenaar van Hendrix & Co help ik ondernemers om zichzelf en hun producten en diensten beter in de markt te zetten en daarmee businessgroei te realiseren. Ondernemers waarbij ik het verschil kan maken. Op basis van een heldere marketingstrategie en persoonlijke begeleiding bij de uitvoering.

none

Muriel Snijders – Vormgeefster en website ontwikkelaar

Het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen, is één van haar sterke punten. Streeft zowel visuele expressie als creativiteit na in de presentatie van tekst en afbeeldingen. Dit kan zowel digitaal als handgemaakt zijn. Als professioneel website ontwikkelaar zorgt zij voor zoekmachine vriendelijke websites die onderscheidend zijn.

none

Margot Wagenaar – Communicatie specialist

Biedt ondernemers advies en de helpende hand bij marketing activiteiten, van concept tot planning en uitvoering. Gespecialiseerd in het schrijven van teksten en de organisatie van relatie-evenementen.
none

Anja Dassen – Communicatie specialist

Adviseert en ondersteund organisaties op het gebied van kantoorvraagstukken. Van sales, marketing en social media tot secretariaatswerk, administratie en personeelszaken. Gespecialiseerd in social media beheer en klantencontact.
none

Ruud Ruijl – Merkstrateeg

Als merkstrateeg gespecialiseerd in het bepalen en ontwikkelen van de juiste marketing- en communicatiestrategie en de vertaling naar een creatief communicatieconcept.
none

Sonny Sieben – Online marketeer

Specialist in online strategie, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Emailmarketing.